Voorwaarden

Ons team hecht grote waarde aan service en kwaliteit als het gaat om de katten en hun verblijf. Het welzijn en een goede gezondheid van onze gasten is onze voornaamste prioriteit. Wij stellen daarom een paar voorwaarden op waar onze gasten aan dienen te voldoen willen zij bij ons mogen logeren.

Onze gasten

  • dienen ingeënt te zijn volgens het schema van uw dierenarts en de vaccinatie mag niet ouder dan één jaar en niet jonger dan twee weken zijn.
  • dienen, wanneer zij verblijven in groepsverband, gesteriliseerd of gecastreerd te zijn. Mocht dit niet het geval zijn dan kan uw huisdier alleen in een kamer apart geplaatst worden.
  • dienen ontwormd en ontvlooid te zijn vlak voor het pensionverblijf.
  • dienen bij aankomst het inentingsboekje te overleggen.
  • dienen bij een speciaal dieet eigen voedsel mee te nemen.
  • hoeven geen overnachtingsspullen mee te nemen zoals een mandje of deken. Het meenemen van spullen is voor eigen risico.

Bijzonderheden over onze gasten (medicijnen/allergieën) dienen bij reservering vermeld te worden.

Annuleren

Wanneer u wilt annuleren vier weken of meer vóór de reserveringsdatum, dan worden er géén kosten in rekening gebracht.

Bij annuleren minder dan vier weken vóór de reservering, dan wordt de helft van de verblijfskosten in rekening gebracht.

Mits u annuleert één week vóór de reservering, dan wordt de totale som van de verblijfskosten in rekening gebracht.

Bij niet voldoen aan de voorwaarden

Wanneer uw kat of kattin niet voldoet aan de voorwaarden die wij hebben opgesteld mag hij of zij niet bij ons verblijven. Dit omdat wij uiterst zorgvuldig omgaan met de gezondheid van al onze gasten.

Wij adviseren u graag over de stappen die u kunt ondernemen om ervoor te zorgen dat uw poezenvriendje(s) wel bij ons mag komen logeren. U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. U kunt ons mailen op mailadres info@kattenpension.nl of bellen op telefoonnummer 0317-415321